onepointcom.com

Second Life Hardware Error

Home > Second Life > Second Life Hardware Error

Second Life Hardware Error

Contents

In xp, my video card was detected and worked fine. Is there EVER going to be a fix for that Timeout when uploading ….anything…that takes longer than 30 seconds to locate on the hard drive? the people with the sub-par machines. But I love how this community pulls together to help one another. have a peek here

Webroot always takes a dislike to new Firestorm releases & causes very very slow mesh and texture fetching, stuttery performance & sometimes disk useage pinned at 100%. If you are only crashing or disconnecting when teleported to a different region, then the cause of the problem depends whether the viewer is actually crashing or disconnecting on teleport. As for when Firestorm will release with CEF, too early to say yet. Please fix it immediately, it makes it unusable for me. you can try this out

Second Life Graphics Driver Problems

View Related Posts . . This is an earlier Quick-Graphics RC. If this problem only happen when you attempt to teleport out of one certain region, then it is likey to be a region problem. If you are getting disconnected when teleporting out of *any* region, then the problem is going to be with your connection/Firewall/router settings and support can help you if you file a

I had another look at the release notes for the 3.8.6 builds. Thanks in advance! I hate to say it but for me anyway, the LL viewer now fails to suck and Firestorm often just fails. This all started with the Last update of x64, i could not use it and had to revert to the Beta.

We have a workaround for those affected Intel systems. I purchased and updated to win-7 home premium. the core of it is how the uploader now sorts the materials by their names at upload time… then assigns the face numbers in the sorted alphabetical order. https://community.secondlife.com/t5/Technical/Video-Card-error/qaq-p/1047649 or like the old V1 or a combination of both.

That's a ridiculous bug/annoyance that has been around since Legacy days. Anyone else get this/ know solutions? I could probably try the 32 bit version, but I sort of feel like that's a step backwards. Report Inappropriate Content (699 Views) Comments (0) Permalink 0 Kudos You must be a registered user to add a comment.

Second Life Video Card

daisylaine November 30, 2015 I'm not sure what's causing that. You can find that in your Device Manager (for Windows systems). Second Life Graphics Driver Problems Time to get that COFFEE!!!!! Second Life Viewers Otherwise, register and sign in.

If you alter, transform, or build upon this work, you will distribute the resulting work only under the same or similar licence to this one. navigate here If you still need help with this then the best thing to do is file a JIRA issue (http://wiki.phoenixviewer.com/file_a_jira#how_to_give_us_your_logs) & do some more detailed investigation. Please make sure you have the latest video card drivers and even if you do, try reinstalling them. shiraku November 18, 2015 It sounds like something is still very wrong Shiraku.

It was a stop error for file nvlddmkm.sys, which after some research, i believe it to be a nvidia file. have mesh home n tried several mesh outfits n everything fine? This makes sense for LL but makes it very confusing for the rest of us. Check This Out I use the "stereo mix" option to sometimes broadcast music through my computer during a live broadcast, at times.

LikeLike Reply ↓ Wes December 12, 2014 at 14:09 Would have to Disagree with you there these drivers are the best thing to happen to AMD hardware in months and oh I know many users have already had this problem, but I could not find an answer on this topic providing a step-by-step guide to solve it.I am running Windows 7 64-bit Whirly Fizzle November 18, 2015 No this is a real bug.

I'm on Windows 7 myself, however, my partner has a very old computer that still uses Windows XP, and she cannot currently afford to upgrade her computer, and any newer operating

The sound card my cpu has is realtek i upgraded to version 2. 36 from version 2. 16 or 2. 26 i believe and these upgrades both had the "stereo mix" I have tried getting updated bios for the board or chipset and have had the same negative results. Whirly Fizzle November 18, 2015 @ Whirly: i actually replied to your questions inworld without noticing 😀 I'm not Lisbeth inworld as you will find out, let's chat inworld as it When i first installed windows 7 and installed nvidia drivers everything was working fine for about a week.

LikeLike Reply ↓ Inara Pey Post authorDecember 9, 2014 at 18:16 Thank you for this update, I'll add a note to the article! The SL Graphics Issues alone are enough to avoid upgrading to the latest AMD/ATI drivers. I've been waiting for LL to Implement CEF for a long time now. this contact form I installed windows 7 but i cannot find a compatible driver.

So i when to nvidia and got the new driver for it. Ishtara November 18, 2015 Haha yep, that would do it!